top-banner2

Gamle artikler

22.03.2012
Påskerennet 2012

Påskerennet går som vanlig av stabelen påskeaften. Arrangørene håper at det melder seg frivillige som kan være med og avvikle løpet.
Følg linken under for å gå til påmeldingskjema.
Skriv ut og ta med på hytta. Fyll ut skjema for innlevering ved påmelding. 
Når det gjelder toppturer bruker vi Facebook og SMS for å formidle.
Påmeldingskjema..

17.02.2012
Årsmøte 2012

27. februar kl. 19:00 i aulaen på Misjonshøgskulen Stavanger. Vedlagt innkalling, årsberetning, Regnskap, Budsjett og revisor rapport.
Klikk for å lese..

25.12.2011
Kobling av måler

Informasjon om tilknytning av strøm til hytter i Hunnedalen. Montører i Lyse har hatt en utfordrende jobb med å koble opp strøm til hytter i Hunnedalen. Bløt tung snø, og nedsnødde strømbokser gjør at arbeidet tar tid. Tirsdag og torsdag ble vel 50 hytter koblet til, og forhåpentligvis blir 30-40 hytter koblet til lille julaften. Lyse har forsøkt å prioritere dem som har ferdigmeldt anlegget i hytten tidlig, og dem som skal tilbringe julen i hytten. Men vi har også måtte ta hensyn til effektiv utførelse på grunn av geografiske forhold, samt om vi kommer til hyttene.  Vi håper dere har forståelse for dette.
Våre montører tar nå juleferie, og vi vil fortsette arbeide med å koble til strøm i januar. Men dette arbeidet må først planlegges og koordineres med elektroinstallatørene eller hytteeiere, så våre montører kommer inn i hyttene. Lyse ønsker å påpeke at anlegget i hytten må være ferdigmeldt før strømmen kan kobles til. Det er fint om elektroinstallatør også gir Lyse informasjon om kontaktperson med mobilnummer slik at våre montører får adgang til hyttene.

Lyse ønsker dere en riktig god jul.

Med vennlig hilsen
Henning Berge
Prosjektleder Lyse Infra

Lese skriv fra Lyse..

20.12.2011
NY viktig info om Strøm

Strømkomiteen har i dag hatt møte med Lyse om fremdrift og fakturering. Lyse jobber på spreng med å få koblet til strømmen på de hyttene som er ferdigmeldt, betalt og trenger strøm fort! Noen utfordringer med snø, og gjenbrøytede trafoer og skap har oppstått i dag. Vi er på saken og tar dette opp med Mesta. Lyse har også kommet i skade å fakturere moms på arbeidet/materiell fra skap til hytte. Dette ordner de opp i. Les nøye Lyse sitt brev!
Lese skriv fra Lyse..

17.12.2011
Prosedyre for å få Strøm

For å slippe dobbelt arbeid med tilkobling av strømmen har Lyse endret på prosedyren!
Følgende gjelder:
1.Anlegget må ferdigmeldes via Iporten
2.Faktura betales ( disse er på veg ut i denne uken)
3.Når 1 og 2 er på plass, kontakter Lyse installatøren for montering av strømmåler og slår på strømmen i samme operasjon

Lykke til!

Vennlig hilsen
Ove Johan Aklestad 
Leder av Strømkomiteen 

 

29.11.2011
Tilbud på alarm

Noralarm har et tilbud på alarm i hytta, åpent til mai 2012.
Klikk for å åpne pdf

24.11.2011
Strøm til Jul!

1. Montering av måler i sikringsskap: Lyse kontakter installatør når denne har sendt inn  ferdigmelding via IPorten. Innstalltøren er ansvarlig for at Lyse kommer inn i hyttene. Følgelig er det innstallatøren som avtaler med hytteeier tidspunkt.( dette arbeidet er alt i gang)

2. Lyse slår på strømmen til den enkelte hytte når betaling for tilkobling er blitt registrert. Faktura er i ferd med å bli klargjort, og vil bli sendt ut 2.desember 2011. Her vil både anleggsbidraget og kabel/grøft kostnaden være med.

Lykke til!

Vennlig hilsen
Ove Johan Aklestad 
Leder av Strømkomiteen 

25.10.2011
Strømmen klar i år

Strømkomiteen var i byggemøte med Lyse,Otera,Torkildsen og Agder og Telemark skog i dag den 24.oktober. Status er følgende: 7 november skal alle hytter være ferdig gravd med kabel. NB! De som skal grave og legge ned kabelen selv( ca 40 stk) MÅ være ferdig med dette innen denne dato! 1. desember overtar Lyse anlegget. Da er det strøm i alle skap. Hyttene vil bli fortløpende tilkoblet strømmen, hvilket vil bety at de som ligger nederst i dalen, kanskje får strøm før denne dato. Forutsetningen for å få strøm er at elektriker har sendt ferdigmelding til Lyse. Lyse vil fortløpende montere inn måler og koble til strømmen.
Selv om det har vært store utfordringer med mye regn og vann underveis, så må jeg berømme alle parter for stor utholdenhet og ståpå vilje. De neste 3 ukene vil det bli satt inn ekstra ressurser, slik at prosjektet blir ferdig ihht planene.
Faktura for graving og kabler etc vil bli sendt ut til bestillerne i løpet av et par uker.

Vennlig hilsen
Ove Johan Aklestad 
Leder av Strømkomiteen 

22.08.2011
Viktig info fra Strømkomiteen

Har hatt møte med med grunneiernes representant Karl A Klungtvedt. De vil gi klarsignal for strøm, men avløp må vente. Dette prosjektet vil de mest sannsynlig bygge, eie og drifte selv. Klungtvedt vil fortsatt være vår kontaktmann i slike saker. Når det gjelder den enkelte hytteeier, er det grunneier en skal forholde seg til. Velforeningen stilte med Trygve Tvedt og Ola Aalgaard.

01.06.2011
Strømkart og registrering

Dere som prøver på hunnedalen.no oppdager kanskje at dere ikke finner siden med kart. Brukk www.hunnedalen.no.
Nå er alle kart lagt ut. Vi har valgt å beskytte dette med passord.
DET VIL BLI SENDT MAIL/SMS MED BRUKERNAVN OG PASSORD. Les nøye all informasjon. Bruk e-mail/brev hvis spørsmål. Ikke ring medlemmer i strømkomite eller styret uten at det er veldig viktig. Vi har en jobb også!
Se link i venstre kollonne: NY -Strømutbygging
Lyse skal etter planen ha starta i dag med gravearbeide.

03.11.2010
Installasjon av strøm

Miljøkomiteen har siden årsmøtet jobbet med alternative vann- og kloakkløsninger. De innkaller til informasjonsmøte torsdag 20. august kl 2000 i Folkets Hus på Sandnes, (kirkegt 1). Her skal det være sitteplasser til alle.. :-)

Strømkomiteen vil også informere om status. 
Vi håper å få sendt ut noe mer info per e-post og vanlig post (til de vi ikke har e-postadr til) før møtet. 

Alle medlemmer er velkomne.

20.10.2010
​Parkeringskort

Dei fleste av dere har vel fått parkeringskort. Et rødt og et blått. Fine kort! Det er noen som har 2 heile P-plasser, vennligst returner det blå sammen med kopi av kontrakt som tilsier 2 heile plasser, så sender vi et til rødt. Dere som har solgt hytten og fått parkeringskort: Vær vennlig å returner til Hunnedalen vel, og gi styret beskjed. De av dere som nylig har kjøpt hytte, kontakt vellaget for å få tilsendt P-kort.


Postadresse:
Hunnedalen Velforening
Postboks 102
4065 Stavanger

 

22.03.2010
Påskerennet 2010

Vår eminente rennleder Jostein Løland har nå opplegget klart. Det blir en liten endring fra tidligere, så les vedlegget nøye. Husk å skrive ut påmeldingsliste og ta med opp i påsken. 

Klikk for å åpne pdf.

03.03.2010
Ny info strøm og hjertestarter

Har lagt ut ny info om strøm, åpne link "Strøm og Miljø" i venstre kolonne.
Hjertestarter manualer kan du finne under "Annen nyttig info" i venstre kolonne.

25.01.2010
Måling av istykkelse

Inge Marton og Sissel var en tur innover på søndag. Isen ble målt på Kringlekvæv tjørna, ca 50cm. Øyarvatnet ble målt flere steder, der det tynneste var 35 cm, ellers låg tykkelsen på ca 50 cm. Takk til Inge Marton og Sissel.

17.10.2009
Aktivitet i dalen

Var en tur på hytta for sjekke at alt var i orden. Så ved ankomst at Terje Olsen og Algot Skjæveland står på for alles ve og vel.

Les mer under bilder